about3.jpg
 
 

Mida pakume?

Eriti uhked oleme ramen’i üle, mis valmib meie jaapanlasest peakoka Daigo Takagi traditsioonilisi pereretsepte järgides. Selle populaarse nuudlisupiroa leem keeb enne täiuseni jõudmist lausa üheksa tundi ning toidus kasutatavad nuudlid valmistavad meie meistrid kohapeal käsitööna.

Põnevaid Jaapani maitseid leiab Tokumaru menüüst teisigi. Näiteks on meie valikus käsitöö-gyoza’d, don'id, yakisoba'd, onigiri'd, aga ka kõigile tuntud sushi. Kui tunned isu tõeliselt laia koostisevalikuga poke järele, siis tasub külastada Tokumaru kaasamüügilette Solarises ja Balti Jaama Turu toidutänaval. Kindlasti soovitame proovida karastavat Jaapani käsitööõlut ning kvaliteetset teevalikut, mille ise parimate Jaapani meistrite käest Eestisse tarnime. Pole saladus, et just Tokumarust leiab linna parima Jaapani maitsete valiku veganitele.

about_sushi.jpg
 
 
 
IMGL0660_fullsize_fotograaf.lauri.laan.jpg
 

Millest hoolime?

Nii nagu peame lugu oma klientidest, suhtume hoolivalt ka keskkonda meie ümber. Tokumaru kasutab kõikides oma kaasamüügikohtades kohapeal söömiseks vaid korduvkasutatavaid nõusid. Kaasa ostetud toidu aga pakime eranditult Ringo korduvkasutavatesse karpidesse. Koostöös loomakaitse- organisatsiooniga Nähtamatud Loomad tarvitame oma restoranides vaid vabajooksu kanade mune, mis jõuavad meieni Äntu talust.

 
 
 

Sisekujundus

Tokumaru söögikohtade Jaapani-päraselt rahulike ja minimalistlike, ent alati omanäoliste sisekujunduslahenduste autorid on Tomomi Hayashi, Mari Põld ja Helen Teetamm. Pea kõik meie interjöörid on äramärkimist leidnud ka väärikal Eesti Sisearhitektide Liidu aastapreemiate konkursil.

 
t1_interjo%CC%88o%CC%88r.jpg